Neuvonta- ja tukipalvelut

International House Rauma tarjoaa yrityksille ohjaus- ja neuvontapalvelua kansainväliseen rekrytointiin. Autamme koko prosessissa rekrytointitarpeesta osaajan sopeutumiseen työyhteisöön ja elämään Raumalla.

Tavoitat kansainvälisyyskoordinaattorin sähköpostilla: international@rauma.fi.

Rekrytointi ja osaamisen tunnistaminen

Ota meihin yhteyttä, kun tarvitset ohjausta ja neuvontaa kansainvälisiin rekrytointeihin liittyen, etsitään yhdessä yrityksesi tarpeita ja resursseja vastaavat palvelut.

Meiltä saat tietoa eri oppilaitosten tarjonnasta esimerkiksi osaamisen kartoitukseen, oppisopimuskoulutuksiin ja kielivalmennuksiin.

Huomioi nämä kansainvälisessä rekrytoinnissa:
www.tyomarkkinatori.fi/tyonantajat-ja-yrittajat/tilanteet/rekrytoin-ulkomailta

Ilmoita työpaikka, jossa työkieli englanti:
www.jobsinfinland.fi

Työyhteisön valmentaminen

Rekrytoinnin ohella on tärkeää muistaa myös työyhteisön valmius vastaanottaa kansainvälinen osaaja. Jotta kaikki viihtyisivät töissä, tulee huomioida kulttuurien eri tavat puolin ja toisin.

Yrityksille on tarjolla valmennusta ja koulutusta kansainvälisen työympäristön luomiseksi. Kerromme mieluusti lisää.

ELY-keskukset

ELY-keskukset antavat muun muassa alueellisia ulkomaalaista työvoimaa koskevia työlupalinjauksia ja tekevät osapäätöksiä yrittäjän oleskelulupahakemuksiin. Perustietoa yrityksen perustamisesta ja yritystoiminnan käynnistämisestä saa Yritys-Suomi-puhelinpalvelusta ja Suomi.fi-verkkopalvelun yritysosiosta.

Satakunnan ELY-keskus

Work in Finland – kansainvälisen rekrytoinnin työnantajaneuvonta

Work in Finland työnantajaneuvonta kansainväliseen rekrytointiin on valtakunnallinen ja keskitetty palvelu, joka tarjoaa työnantajille yleistä neuvontaa kansainvälisessä rekrytoinnissa ja työperusteisessa maahanmuutossa. Palvelu on maksuton, paitsi puhelut, jotka hinnoitellaan soittajan liittymän mukaan. Palvelukielet ovat suomi, ruotsi ja englanti.

Work in Finland – työnantajaneuvonta