Asettautuminen

International House Rauman tarjoamat asettautumispalvelut ovat suunnattu kaikille Raumalle muuttoa suunnitteleville tai täällä jo asuville, tulosyystä huolimatta. Voit tutustua aiheeseen lisää verkkosivuillamme tai varata ajan maksuttomalle tapaamiselle, jossa International House Rauman (IH Rauma) työntekijä kartoittaa tilanteesi henkilökohtaisesti.  

IH Rauma tarjoaa tukea asettautumiseen, alkutaipaleesta alkaen. Saat meiltä tietoa elämisestä, työskentelystä, opiskelusta sekä vapaa-ajan mahdollisuuksista Raumalla. Meiltä saat myös ohjeita ja neuvoja siitä mitä sinun olisi hyvä huomioida ennen muuttoa ja heti sen jälkeen. 

On paljon asioita, jotka sinun on hyvä tietää jo etukäteen, kun suunnittelet muuttoasi. Tälle muistilistalle on koottu niistä tärkeimmät. Täältä pääset kurkistamaan mitä Raumalla olisi sinulle tarjottavana, silloin viimeistään vakuutut siitä, että kotisi on täällä -Feels like home.

Oleskelulupa-asiat

Oletko vasta harkitsemassa muuttoa Suomeen? Tiesitkö että voit tulla tänne töihin, opiskelemaan, perheenjäsenen luokse tai perustaaksesi yrityksen. Oleskeluusi liittyvistä asioista löydät runsaasti tietoa alla olevista linkeistä. Voit aina olla myös yhteydessä International House Raumaan ja saada ohjausta sekä neuvontaa oleskelulupa-asioidesi hoitamisessa. Muistathan kuitenkin, että me emme tee oleskelulupa päätöksiä.